Προκειμένου να υποβάλλετε ηλεκτρονικά ένα Ερώτημα Περί της καταβολής Τέλους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού και να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξή του, κάντε αίτηση εγγραφής στις Ψηφιακές Υπηρεσίες της Ε.Α. συμπληρώνοντας τον παρακάτω πίνακα και θα σας αποσταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στην ειδική εφαρμογή καθώς και οδηγίες χρήσης για την πραγματοποίηση της υποβολής του ερωτήματος, αφού ενημερωθείτε από το σχετικό σύνδεσμο εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 H Επιτροπή Ανταγωνισμού (ΕΑ) αναβαθμίζει τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες της, τόσο σε επίπεδο πληροφόρησης όσο και σε επίπεδο λειτουργικότητας. Στο ενδιάμεσο, παρακαλούμε όπως στέλνετε τα αιτήματά σας, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειδικότερα, για την εξυπηρέτηση σας α) σε λειτουργικά θέματα (κατάθεση, αρ. πρωτοκόλλου, κλπ) όπως επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 210-8809139,311 στο Γραφείο Πρωτοκόλλου ή β) σε τεχνικά θέματα (προβλήματα ηλεκτρονικής αποστολής, email, κλπ) στο 210-8809208,328, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

Η ΕΑ αναβαθμίζει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της με γνώμονα την απλούστευση και την επιτάχυνση των διαδικασιών κατάθεσης ηλεκτρονικών αιτημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. 
Σύντομα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΑ, θα προστεθούν στην ενιαία κυβερνητική πύλη https://www.gov.gr/arxes.