Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (EU GDPR 2016/679)

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εφεξής «Πολιτική») αφορά τις προϋποθέσεις συλλογής, αποθήκευσης και χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο https://www.epant.gr  υπό την προϋπόθεση ότι είστε φυσικό πρόσωπο. Για οποιαδήποτε απορία σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Δεδομένων που επεξεργάζεται. Η διεύθυνσή μας είναι Κότσικα 1Α & Πατησίων 10434 Αθήνα, τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8809100, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε για κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210 88.09.100 και 210 88.09.138 ή στη δ/νση  Κότσικα 1Α & Πατησίων 10434 Αθήνα ή στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  

 

1. Λίγα λόγια για το τον ιστότοπο www.epant.gr

Ο ιστότοπος https://www.epant.gr αποτελεί τον δικτυακό τόπο της Επιτροπής Ανταγωνισμού (στο εξής «Επιτροπή»).

Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε κατά την πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας ή την εγγραφή σας ως χρήστης στις υπηρεσίες μας (δημιουργία λογαριασμού χρήστη) ή την εγγραφή σας σε υπηρεσίες  αποστολής ενημερωτικών newsletter αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και θα φυλάσσονται σε αρχείο υπ' ευθύνη της Επιτροπής.

2. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στην παρούσα Πολιτική, αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων είτε ιδιωτών είτε επαγγελματιών, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, ΑΦΜ κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητα ενός επισκέπτη του ιστότοπου, εφεξής «Προσωπικά Δεδομένα ή Δεδομένα».

3. Τι είναι η  Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων είναι η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση,  αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση,  διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και  καταστροφή Προσωπικών Δεδομένων φυσικών προσώπων.

4. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Α) Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση σας στον ιστότοπό μας:

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που επιλέγετε μόνοι σας να μας παρέχετε κατά την περιήγησή σας (π.χ. συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου μας).

Επίσης, μπορεί να τεθούν σε επεξεργασία και τυχόν δεδομένα σας που συλλέγονται από τα cookies που έχετε επιτρέψει δια της συγκατάθεσης σας να χρησιμοποιηθούν ή έχετε ενημερωθεί από την Επιτροπή για την εγκατάσταση τους (π.χ. απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου μας), τα οποία αναφέρονται αναλυτικά στην Πολιτική Cookies εδώ

Β) Κατά την εγγραφή σας ως χρήστης στις ψηφιακές υπηρεσίες μας:

έχουμε τη δυνατότητα να συλλέγουμε διάφορες πληροφορίες, όπως το ονοματεπώνυμο, την τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), την επωνυμία (π.χ. σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης). Επίσης,  σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης (συμπλήρωση στοιχείων εταιρίας) συλλέγουμε το διακριτικό τίτλο, το ΑΦΜ και τη διεύθυνση της επιχείρησης.

Γ) Αν έχετε συναινέσει να σας στέλνουμε ενημερωτικό υλικό (newsletter) καταχωρούμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ονοματεπώνυμο σας στη «λίστα αποστολής newsletter».

5. Επεξεργαζόμαστε Δεδομένα ανηλίκων;

Εν γένει, δεν επεξεργαζόμαστε δεδομένα που αφορούν παιδιά κάτω των 16 ετών καθώς οι υπηρεσίες του ιστοτόπου μας δεν απευθύνονται σε αυτά. Εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει Δεδομένα παιδιού κάτω των 16 ετών, χωρίς να υφίσταται νομική βάση προς αυτό, θα προβούμε στην άμεση διαγραφή των δεδομένων. Κατά τα λοιπά, εφαρμόζονται και για τους ανηλίκους τα όσα αναφέρονται στα κεφάλαια 6 και 7 του παρόντος κειμένου ενημέρωσης.

6. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας;

  • Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς των παρεχόμενων, από την Επιτροπή υπηρεσιών, καθώς και για την εν γένει ομαλή λειτουργία του ηλεκτρονικού ιστότοπου epant.grκαι ιδίως για α) την παροχή σε εσάς των ψηφιακών υπηρεσιών που υποστηρίζονται από τον ιστότοπό μας, β) την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου γ) την επικοινωνία μας μαζί σας στα στοιχεία που παρέχετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας (https://www.epant.gr/contact-us.html) δ) τη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται από την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, ε) την εξασφάλιση της ασφάλειας πληροφοριών του ιστοτόπου, στ) την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών newsletters , ζ) την παροχή πληροφόρησης και την εκπλήρωση της υποχρέωσης δημοσιότητας και διαφάνειας, αναφορικά με ζητήματα που άπτονται της οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης Επιτροπής

7. Ποια είναι η νομική βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Επιτροπή;

Η επεξεργασία των στοιχείων των χρηστών του ιστότοπου γίνεται είτε στα πλαίσια των προσφερόμενων υπηρεσιών είτε στηρίζεται στη συναίνεση του ίδιου του χρήστη. Συγκεκριμένα:

Α) Για την παροχή σε εσάς ψηφιακών υπηρεσιών μέσω του ιστοτόπου (σκοπός «α») και για την επικοινωνία μαζί σας για ζητήματα για τα οποία χρησιμοποιήσατε την φόρμα επικοινωνίας (σκοπός γ) η νομική βάση της επεξεργασίας είναι η εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή την άσκηση δημόσιας εξουσίας που έχει ανατεθεί στην Επιτροπή. Ειδικότερα ο ιστότοπος λειτουργεί υποστηρικτικά προς το έργο της Επιτροπής, ήτοι τη βέλτιστη δυνατή διαχείριση για θέματα που υπάγονται στην αρμοδιότητά της σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Β) Για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας (σκοπός «β») και την εξασφάλιση της ασφάλειας πληροφοριών του ιστοτόπου (σκοπός «ε»), η νομική βάση της επεξεργασίας είναι πως η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον. Ειδικότερα, με την επεξεργασία «σκοπός β» , το δημόσιο συμφέρον συνιστάται στην αύξηση της απήχησης του ιστοτόπου μας. 

Με την επεξεργασία «σκοπός ε» το δημόσιο συμφέρον συνιστάται στην ανάγκη εξασφάλισης του απαιτούμενου επιπέδου ασφάλειας δικτύων, πληροφοριών και υπηρεσιών από τυχαία γεγονότα ή παράνομες ή κακόβουλες ενέργειες, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη διαθεσιμότητα, τη γνησιότητα, την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των αποθηκευμένων ή διαβιβαζόμενων δεδομένων.

Γ) Για τα Δεδομένα σας που σχετίζονται με την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (newsletter- σκοπός «στ») το σύννομο της επεξεργασίας τους στηρίζεται στην εκ μέρους σας παροχή συγκατάθεσης, την οποία μας παρέχετε με την αυτόβουλη συμπλήρωση των δεδομένων σας στα πεδία της φόρμας εγγραφής στο newsletter, με την επιλογή του εικονιδίου (Εγγραφή) και με την επιλογή του συνδέσμου από το επιβεβαιωτικό email της εγγραφής στο newsletter.

Δ) Ως προς τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από τα cookies που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπό μας, η επεξεργασία που διενεργείται βασίζεται στη ρητή δική σας συγκατάθεση στην περίπτωση χρήσης cookies πέραν των τεχνικώς απαραίτητων για τη λειτουργία του ιστοτόπου με την επιλογή των ιχνηλατών που επιθυμείτε να σας εγκατασταθούν και την αντίστοιχη επιλογή εντολής (Allow All Cookies, Decline All Cookies, Save Settings, OK, Απόρριψη). Αναφορικά με την Πολιτική cookies του ιστοτόπου μας  και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση τους, ενημερωθείτε εδώ.

Ε) Για τα δεδομένα που σχετίζονται την παροχή πληροφόρησης και την εκπλήρωση της υποχρέωσης δημοσιότητας και διαφάνειας, αναφορικά με ζητήματα που άπτονται της οικονομικής και διοικητικής διαχείρισης Επιτροπής (σκοπός «ζ»), η νομική βάση της επεξεργασίας είναι πως αυτή είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση της με έννομες υποχρεώσεις που φέρει καθώς και στα πλαίσια δημοσίου συμφέροντος το οποίο συνίσταται στην καλύτερη εξυπηρέτησης των ενδιαφερόμενων μερών

8. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των δεδομένων σας είναι κατά κανόνα το απαραίτητο, σε κάθε περίπτωση, προσωπικό της Επιτροπής, το οποίο έχει λάβει τη δέουσα ενημέρωση για την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Επιπροσθέτως, αποδέκτες των δεδομένων σας είναι:

  • Φυσικά και νομικά πρόσωπα, που υποστηρίζουν την Επιτροπή κατά την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων της, κατόπιν σχετικής ανάθεσης της επεξεργασίας σε αυτούς από την ίδια (όπως για παράδειγμα εταιρείες παροχής υπηρεσιών hosting, εταιρείες παροχής τεχνολογικών λύσεων, εταιρεία παροχής υπηρεσιών στατιστικής ανάλυσης επισκεψιμότητας ιστότοπου). Τα συνεργαζόμενα πρόσωπα, τα οποία ενεργούν ως εκτελούντες την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, έχουν πληροφορηθεί και δεσμευτεί εκ των προτέρων για την τήρηση της εμπιστευτικότητας των δεδομένων σας, γνωρίζουν και ακολουθούν τις οδηγίες μας σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και λαμβάνουν όλα τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία αυτών.
  • Τρίτα μέρη που ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας είναι επίσης άλλοι επίσημοι κρατικοί και εποπτικοί φορείς α) όταν η ως άνω διαβίβαση κριθεί απαραίτητη για την συμμόρφωσή μας με τις έννομες ή της ρυθμιστικές μας υποχρεώσεις, β) όταν η διαβίβαση κρίνεται απαραίτητη για σημαντικούς λόγους δημόσιου συμφέροντος, καθώς και γ) κατά την θεμελίωση, την άσκηση ή την υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Δικηγόροι, εμπειρογνώμονες σε οποιαδήποτε περίπτωση δικαστικών ενεργειών στα πλαίσια διασφάλισης των δικαιωμάτων και των συμφερόντων μας.

9. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι Εκτελούντες την Επεξεργασία σέβονται τα Προσωπικά σας Δεδομένα;

Οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Επιτροπή:

  • να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές μας,
  • να τηρούν εχεμύθεια, 
  • να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Επιτροπής,
  • να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, 
  • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό GDPR.

10. Στέλνουμε τα Δεδομένα σας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Στο πλαίσιο χρήσης των εφαρμογών της Google LLC (σε περίπτωση που συναινέσετε στην εγκατάσταση ιχνηλατών στατιστικών) διενεργείται διαβίβαση των δεδομένων σας στη βάση δεδομένων της εν λόγω εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η εν λόγω διαβίβαση πραγματοποιείται υπό την νομική βάση ότι υφίστανται τυποποιημένες ρήτρες προστασίας (Standard Contractual Clauses - SCCs)(άρθρο 46.2γ του ΓΚΠΔ).

11. Πότε διαγράφουμε τα Δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται μόνο για το εύλογο χρονικό διάστημα που απαιτείται από τη φύση της επεξεργασίας των δεδομένων και μόνο για όσο απαιτείται προς επίτευξη του σκοπού αυτής, εκτός αν υφίσταται αντίθετη έννομη υποχρέωση προς περαιτέρω τήρησή τους.

12. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Δεσμευόμαστε να διαφυλάσσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Σημειώνεται ότι το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας, το οποίο επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε την κατάλληλη εκπαίδευση, καθοδήγηση και ενημέρωση

Χρησιμοποιούμε Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Ασφαλείας (SSL - Secure Socket Layer), για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στον ιστότοπο και τον φυλλομετρητή (browser) σας. Επίσης, εφαρμόζονται κατάλληλα τεχνικά μέτρα για τη ασφάλεια και προστασία των δεδομένων σας όπως για παράδειγμα firewall με ενεργοποιημένες τις δυνατότητες ασφάλειας, προστασία των υπολογιστών με τελευταίες εκδόσεις antivirus, τακτικές ενημερώσεις των λειτουργικών συστημάτων των υπολογιστών, τήρηση back up.

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα ή όταν κρίνεται απαραίτητο βάσει των νέων αναγκών και τεχνολογικών εξελίξεων.

13. Ποια είναι τα δικαιώματα σας;

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής τηλεφωνικού αριθμού). 

Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας στην περίπτωση που αυτή χρησιμοποιείται ως μοναδική νομική βάση της επεξεργασίας. Τονίζεται πως το δικαίωμα διαγραφής δεν δύναται να ικανοποιηθεί πλήρως σε περιπτώσεις που η συνεχής αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της Επιτροπής και την ανεμπόδιστη επιδίωξη της αποστολής και των αρμοδιοτήτων της, οι οποίες τελούνται προς εξασφάλιση δημοσίου συμφέροντος.

Έχετε δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, όταν η επεξεργασία διενεργείται με ηλεκτρονικά μέσα και βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή είναι απαραίτητη για την εκτέλεση μεταξύ μας σύμβασης.

Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία ή αν μέρος της επεξεργασίας δεν απαιτείται πλέον για την εκπλήρωση των σκοπών συλλογής των δεδομένων σας.

Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας. 

Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας αν αυτή πραγματοποιείται στην νομική βάση της επιδίωξης του δημοσίου συμφέροντος, και θεωρείτε πως υφίσταται επιτακτικό έννομο συμφέρον στο πρόσωπό σας το οποίο υπερισχύει του επιδιωκόμενου δημοσίου συμφέροντος. Το αίτημά σας θα γίνει δεκτό αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας

Στις περιπτώσεις που η επεξεργασία των δεδομένων σας, για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό, βασίζεται στην προηγούμενη, εκ μέρους σας, παροχή συγκατάθεσης προς την επεξεργασία, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας με αποτέλεσμα η επεξεργασία να μην συνεχιστεί μελλοντικά. 

14. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας στείλετε σχετικό Αίτημα είτε στην ταχυδρομική διεύθυνση της Επιτροπής (Κότσικα 1 & Πατησίων), είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τίτλο «Άσκηση δικαιώματος πρόσβασης/ διόρθωσης/ διαγραφής/ φορητότητας/ περιορισμού/ εναντίωσης».

15. Πότε απαντάμε στα Αιτήματα σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Αν τα Αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Επιτροπή μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα.

16. Δικαίωμα καταγγελίας

Στην περίπτωση που θεωρείτε πως: α) δεν ικανοποιήθηκε επαρκώς και νομίμως κάποιο αίτημά σας ή β) το δικαίωμα στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων προσβάλλεται από κάποια επεξεργασία που πραγματοποιούμε, έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, https://www.dpa.gr/, τηλ. 210 6475600, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

17. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/ περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δεν λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας.

Γίνεται χρήση «Cookies» στον ιστότοπό μας www.epant.gr, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεση σας, όπου απαιτείται. 

18. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα σας ειδοποιούμε είτε δημοσιεύοντας μια ειδοποίηση σε εμφανές σημείο προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ είτε με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας. Η τελευταία αναθεώρηση της παρούσας Πολιτικής ισοτόπου πραγματοποιήθηκε την 11η Απριλίου 2022.

Μοιραστείτε το / Share it

Διεύθυνση

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434
Αθήνα

Επικοινωνία

210 8809100
contact@epant.gr

Copyright

Copyright © 2022 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!