Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θέμα: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ της Διεύθυνσης Μέσων Ενημέρωσης/Επικοινωνίας, Ψηφιακών Αγορών Προϊόντων και Υπηρεσιών (Digital TaskForce – Στ’ Διεύθυνση) της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της υπ’ αριθ. πρωτ. οικ. 2009/5.4.2024 Ανακοίνωσης - Πρόσκλησης (Προκήρυξης) (ΑΔΑ: 6ΚΕ1ΙΜΞ-Ζ77) για την πλήρωση μίας (1) θέσης ευθύνης επιπέδου Προϊσταμένου Διεύθυνσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 21, 21Β και 21Γ του Ν. 3959/2011 («Προστασία του ελεύθερου ανταγωνισμού», ΦΕΚ Α’ 93/20.4.2011), όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σήμερα, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. 718/2.10.2020 Κοινή Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού με θέμα «Οργανισμός της Επιτροπής Ανταγωνισμού» (ΦΕΚ Β’ 4748), όπως τροποποιήθηκε και κωδικοποιήθηκε αρχικά με την υπ’ αριθ. 749/6.10.2021 (ΦΕΚ Β’ 4757) Κοινή Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού και εν συνεχεία με την υπ’ αριθ. 788/2022 (ΦΕΚ Β’ 4905/2023) απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και ισχύει σήμερα, καταρτίσθηκαν από το Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένου Διεύθυνσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού:

 

α) Πίνακας Κατάταξης Υποψηφίων για τη Διεύθυνση Μέσων Ενημέρωσης/Επικοινωνίας, Ψηφιακών Αγορών Προϊόντων και Υπηρεσιών (Digital Task Force – Στ’ Διεύθυνση) της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού, καθώς και: 

β) Πίνακας Αποκλειομένων για τη Διεύθυνση Μέσων Ενημέρωσης/Επικοινωνίας, Ψηφιακών Αγορών Προϊόντων και Υπηρεσιών (Digital Task Force – Στ’ Διεύθυνση) της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού.

      Σημειώνεται ότι ο παρών Πίνακας Κατάταξης Υποψηφίων έχει καταρτιστεί βάσει των δηλωθέντων στοιχείων των υποψηφίων και θα οριστικοποιηθεί μετά και το πέρας του σταδίου των συνεντεύξεων.

      Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 έως και την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 και  ώρα 15:00’ μ.μ.  αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τις Γραμματείς του ΣΕΠ                   κ.κ. Αφροδίτη – Νεκταρία Βαμβακάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και Βασιλική Παπαστεργίου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

     Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείς του Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων, κ.κ. Αφροδίτη Βαμβακάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2108809202) και Βασιλική Παπαστεργίου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2108809123, 209).

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

ecn20

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!