Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Δελτίο Τύπου - Γνωστοποίηση επιβλέποντος εντολοδόχου

Θέμα: Γνωστοποίηση του επιβλέποντος εντολοδόχου για την παρακολούθηση των όρων και προϋποθέσεων της έγκρισης από την Επιτροπή της συγκέντρωσης Σκλαβενίτη-Μαρινόπουλου.

Σε συνέχεια της έγκρισης της γνωστοποιηθείσας συγκέντρωσης που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» επί τμημάτων ενεργητικού και παθητικού εταιριών του ομίλου ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ορίστηκε ως επιβλέπων εντολοδόχος, Συμβουλευτική Εταιρία για την παρακολούθηση της συμμόρφωσης του ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ με τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις της εν λόγω απόφασης. Κύρια αρμοδιότητα του Επιβλέποντος Εντολοδόχου είναι η διασφάλιση της συνεχούς οικονομικής βιωσιμότητας, εμπορευσιμότητας και ανταγωνιστικότητας της εκποιούμενης δραστηριότητας (δηλ. των είκοσι δύο (22) καταστημάτων λιανικής πώλησης ειδών σούπερ μάρκετ στους νομούς Αττικής, Ηρακλείου και Λασιθίου) έως την πώλησή της, καθώς και η παρακολούθηση της εμπορικής συνεργασίας του ομίλου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ με συγκεκριμένους τοπικούς προμηθευτές που είχε ο όμιλος ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, και με τους κοινούς προμηθευτές που εξαρτώνται από τους δύο ομίλους σε ποσοστό ανώτερο του 22% των πωλήσεών τους.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Επιβλέποντος Εντολοδόχου είναι:
«ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»
«SOL Consulting S.A.»
Καρνεάδου 25-29, ΤΚ 10675, Αθήνα
Τηλέφ.: 210 72 56 900
Τηλεομ.: 210 72 34 583
Ηλ. Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ηλ. Διεύθυνση: www.solcons.g

Μοιραστείτε το / Share it

Διεύθυνση

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434
Αθήνα

Επικοινωνία

210 8809100
contact@epant.gr

Copyright

Copyright © 2022 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!