Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου – Δημόσια Τηλε-διαβούλευση της Τελικής Έκθεσης της Κλαδικής έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Υγεία την Πέμπτη 30/11/2023

Θέμα: Η Επιτροπή Ανταγωνισμού («ΕΑ») διοργανώνει Δημόσια Τηλε-διαβούλευση της Τελικής Έκθεσης στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Παροχή Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας και συναφών Υπηρεσιών Ασφάλισης, η οποία θα λάβει χώρα την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, από τις 13:00 έως τις 17:00.

Η Τηλε-διαβούλευση θα διενεργηθεί με σκοπό τη δημοσίευση της Τελικής Έκθεσης Διαβούλευσης  κατόπιν της ενδιάμεσης έκθεσης που έχει δημοσιευθεί από την Ε.Α. το κείμενο της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ. Η συνοπτική παρουσίαση (executive summary) της Ενδιάμεσης Έκθεσης είναι επίσης διαθέσιμη εδώ.

Κατά τη διάρκεια της τηλε-διαβούλευσης, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Παροχή Ιδιωτικών Υπηρεσιών Υγείας και συναφών Υπηρεσιών Ασφάλισης, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, δικηγόροι και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας θα αναπτύξουν τις θέσεις και απόψεις του. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις τους.

Για να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο τη ζωντανή μετάδοση της δημόσιας τηλε-διαβούλευσης κατά την άνω ημερομηνία και ώρα ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://www.epant.gr/health (μέσω της ιστοσελίδας της ΕΑ). Το πρόγραμμα της τηλε-διαβούλευσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!