Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου - Επίσκεψη εργασίας στελεχών του Συμβουλίου Ανταγωνισμού του Μαρόκου

Έκθεση εικόνων

Θέμα: Επίσκεψη εργασίας στελεχών του Συμβουλίου Ανταγωνισμού του Βασιλείου του Μαρόκου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού στο πλαίσιο του προγράμματος Διδυμοποίησης (TWINNING) στο Μαρόκο

Επίσκεψη εργασίας στελεχών του Συμβουλίου Ανταγωνισμού του Βασιλείου του Μαρόκου πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2023, στην έδρα της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Αθήνα. 

Η επίσκεψη εργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Διδυμοποίησης (Twinning) «Renforcement des capacités institutionnelles du Conseil de la Concurrence du Royaume du Maroc» du Conseil de laConcurrence du Royaume du Maroc» για την ενίσχυση των θεσμικών ικανοτήτων του Συμβουλίου Ανταγωνισμού του Βασιλείου του Μαρόκου, του οποίου ηγείται η Επιτροπή Ανταγωνισμού (ΕΑ) με τη συμμετοχή των Επιτροπών Ανταγωνισμού της Ιταλίας και της Πολωνίας. 

Η επίσκεψη έχει ως αντικείμενο την επιμόρφωση και εκπαίδευση των στελεχών του Συμβουλίου Ανταγωνισμού του Βασιλείου του Μαρόκου σε θέματα αναφορικά με την εφαρμογή της νομοθεσίας του ελεύθερου ανταγωνισμού, τη νομολογία, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, την πρακτική, το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Αρχές Ανταγωνισμού, καθώς και σε θέματα που αφορούν στην οργάνωση και τη λειτουργία τους.

Επισημαίνεται ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Συμβούλιο Ανταγωνισμού του Βασιλείου του Μαρόκου διατηρούν στενή συνεργασία και έχουν προβεί σε υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας στις 29 Μαρτίου 2022.

Η επίσκεψη οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Επιτροπής Ανταγωνισμού. 

Περισσότερα για τις διεθνείς συνεργασίες και δράσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού μπορείτε να διαβάσετε στην ειδική ιστοσελίδα της.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!