Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023

Δελτίο Τύπου - Έγκριση της απόκτησης αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. επί της UNISON FACILITY SERVICES

Θέμα: Έγκριση της συγκέντρωσης που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. επί της UNISON FACILITY SERVICES Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Εμπορική και Αντιπροσωπειών.

Στις 3 Αυγούστου 2023, σε συνεδρίασή της σε Τμήμα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έλαβε την υπ’ αριθ. 826/2023 Απόφαση με την οποία εγκρίθηκε ομόφωνα, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 8 παρ. 3 του Ν. 3959/2011, η συγκέντρωση η οποία αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. επί της εταιρίας UNISON FACILITY SERVICES Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Εμπορική και Αντιπροσωπειών, κατά την έννοια του άρθρου 5 παρ. 2 (β) του ν. 3959/2011. 

H επιχείρηση-στόχος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης επαγγελματικών κτιρίων, στην παροχή υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης και στην παροχή υπηρεσιών εύρεσης εργασίας.

Η ΕΑ έκρινε ότι η υπό κρίση συγκέντρωση δεν έχει οριζόντια ούτε κάθετη διάσταση και δεν προκαλεί αξιοσημείωτες συσπειρωτικές επιπτώσεις στον ανταγωνισμό. Ως εκ τούτου, παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, η υπό κρίση συγκέντρωση ετερογενών δραστηριοτήτων δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις σχετικές αγορές στις οποίες αφορά.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!