Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023

Δελτίο Τύπου – Διεθνές διαδικτυακό Workshop “Overlapping Ownership & Competition”

Θέμα: Διεθνές διαδικτυακό workshop: «Αλληλεπικαλυπτόμενη Iδιοκτησία & Aνταγωνισμός  / Overlapping Ownership & Competition»

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού (ΕΑ), στο πλαίσιο των δράσεων της για την προώθηση και την ενίσχυση του ανταγωνισμού, διοργάνωσε στις 21 Ιουλίου 2023 διεθνές διαδικτυακό workshop με θέμα «Αλληλεπικαλυπτόμενη Iδιοκτησία & Aνταγωνισμός / Overlapping Ownership & Competition» σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Στόχος του διαδικτυακού workshop ήταν η συζήτηση μεταξύ νομικών εμπειρογνωμόνων, οικονομολόγων και ακαδημαϊκών, με αναφορά των απόψεών του στο θέμα του Οverlapping Οwnership (π.χ. κοινή ιδιοκτησία), καθώς και του αντικτύπου του στον ανταγωνισμό. Το Οverlapping Οwnership έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονης συζήτησης στην αντιμονοπωλιακή κοινότητα τα τελευταία χρόνια και το workshop είχε ως στόχο την παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους αρμόδιους φορείς, υπεύθυνους για τη διαμόρφωση πολιτικών καθώς και τους λοιπούς ενδιαφερόμενους.Το workshop διεξήχθη στα αγγλικά, και ήταν ανοιχτό στο κοινό μέσω Live Streaming μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Το Workshop το οποίο ήταν χωρισμένο σε δύο ενότητες (ενότητα 1 Which Future for Overlapping ownership andcompetition law and policy? και ενότητα 2 - Specific Applications on Overlapping Ownership and Competition), μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο εδώ (στα Αγγλικά).

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!