Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022

Δελτίο Τύπου - Επίσημη έναρξη λειτουργίας του Sandbox για την Βιώσιμη Ανάπτυξη της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Θέμα: Επίσημη έναρξη λειτουργίας του Sandbox για την Βιώσιμη Ανάπτυξη της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τηλε-ημερίδα που οργάνωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού στο πλαίσιο της επίσημης λειτουργίας του Sandbox για την Βιώσιμη Ανάπτυξη, μια καινοτόμο δράση της Ε.Α. η οποία επικροτήθηκε τόσο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καταναλωτών BEUC και  χαρακτηρίστηκε ως μοντέλο για όλη την Ευρώπη.

Το Sandbox για την Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα του Προέδρου της Ε.Α. κ. Ιωάννη Λιανού και είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειάς του, που ξεκίνησε ήδη από τα μέσα του 2020, ύστερα από εκτενή διεθνή συζήτηση και δημοσίευση κειμένου εργασίας τον Ιούλιο του 2020, ενός διεθνούς συνεδρίου που διοργανώθηκε από την Ε.Α. τον Σεπτέμβριο του ιδίου έτους και δημοσίευσης κοινής τεχνικής μελέτης με την Ολλανδική Αρχή Ανταγωνισμού τον Φεβρουάριο του 2021 ενώ τέλος ακολούθησε και διαβούλευση με κορυφαίους εμπειρογνώμονες οικονομολόγους, ακαδημαϊκούς του τομέα του ανταγωνισμού, κορυφαίους επαγγελματίες στον χώρο του ανταγωνισμού και της βιώσιμης ανάπτυξης, καθώς και οργανισμούς καταναλωτών.

Η καινοτομία αυτή της Επιτροπής Ανταγωνισμού χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από όλες τις τριτοβάθμιες εμπορικές, επιχειρηματικές και βιομηχανικές ενώσεις της χώρας.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!