Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Δημόσια τηλε-διαβούλευση στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την Τετάρτη 9/2/2022

Θέμα: Δημόσια τηλε-διαβούλευση στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την Τετάρτη 9/2/2022

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού («ΕΑ») σας προσκαλεί στη δεύτερη δημόσια τηλε-διαβούλευση στο πλαίσιο της κλαδικής έρευνας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, από τις 11:30 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ.. Η δεύτερη τηλε-διαβούλευση θα διενεργηθεί σε συνέχεια της δημοσίευσης της Ενδιάμεσης Έκθεσης επί της κλαδικής έρευνας, το κείμενο της οποίας μπορείτε να βρείτε εδώ. Η συνοπτική παρουσίαση (executive summary) της Ενδιάμεσης Έκθεσης είναι επίσης διαθέσιμη εδώ

Κατά τη διάρκεια της τηλε-διαβούλευσης, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, δικηγόροι και εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας θα αναπτύξουν τις θέσεις και απόψεις τους επί των πορισμάτων της Ενδιάμεσης Έκθεσης. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τα ερωτήματα και τις παρατηρήσεις τους. 

Για να παρακολουθήσετε σε πραγματικό χρόνο τη ζωντανή μετάδοση της δημόσιας τηλε-διαβούλευσης κατά την άνω ημερομηνία και ώρα ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους: www.epant.gr/ecommerce (μέσω της ιστοσελίδας της ΕΑ) και https://vimeo.com/656485146 (μέσω του Vimeo). Το πρόγραμμα της τηλε-διαβούλευσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

ecn20

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!