Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021

Δελτίο Τύπου - Τηλε-ημερίδα για τον Ανταγωνισμό και τη Ρυθμιστική Πολιτική

Θέμα: Τηλε- ημερίδα για τον Ανταγωνισμό και τη Ρυθμιστική Πολιτική

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού και το Economics and Policy Academy διοργανώνουν,την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, τηλε- ημερίδα με θέμα: «Η διασταύρωση ανάμεσα στον Ανταγωνισμό και στη Ρυθμιστική Πολιτική: Προοπτικές Μεταρρύθμισης».

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμένος, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην Υπουργός Στέφανος Μάνος, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρώην Επίτροπος για τον Ανταγωνισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Mario Monti, οι Πρόεδροι των Επιτροπών Ανταγωνισμού της Ελλάδας, του Βελγίου και του ΟΟΣΑ, Πρόεδροι Ρυθμιστικών Αρχών της χώρας μας αλλά και καθηγητές Πανεπιστημίου.

Η τηλε-ημερίδα, θα λάβει χώρα από τις 3 έως τις 7.30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού: www.epant.gr/reform

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας εδώ