Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020

Απόκτηση Κοινού Ελέγχου από την OCEAN RAIL LOGISTICS του ομίλου COSCO Shipping και τον κ. Αντώνιο Παναγόπουλο επί της PIRAEUS EUROPE ASIA RAIL LOGISTICS LIMITED

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

  1. Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η επιχείρηση με την επωνυμία OCEAN RAIL LOGISTICS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ και το διακριτικό τίτλο OCEAN RAIL LOGISTICS S.A., του Ομίλου COSCO Shipping, και ο κ. Αντώνιος Παναγόπουλος θα αποκτήσουν κοινό έλεγχο επί της επιχείρησης με την επωνυμία PIRAEUS EUROPE ASIA RAIL LOGISTICS LIMITED.
  2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι:
    1. Η OCEAN RAIL LOGISTICS S.A. παρέχει υπηρεσίες διαμεταφοράς εμπορευμάτων εντός του Ομίλου COSCO Shipping, στον οποίο ανήκει. Η εταιρεία δεν έχει μέχρι σήμερα παράσχει τις υπηρεσίες της εντός Ελλάδος.
    2. Η PIRAEUS EUROPE ASIA RAIL LOGISTICS LIMITED είναι εταιρεία συμμετοχών και επικεφαλής εταιρεία του Ομίλου PEARL. Ο Όμιλος PEARL δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας PEARL A.E, η οποία δραστηριοποιείται σήμερα στην αγορά παροχής υπηρεσιών διαμεταφοράς εμπορευμάτων. Η PEARL A.E. είναι, επίσης, κάτοχος άδειας από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) για την παροχή υπηρεσιών σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών. Η PEARL A.E. αναμένεται να ξεκινήσει να παρέχει τις υπηρεσίες αυτές εντός του 2020.
Μοιραστείτε το / Share it

Διεύθυνση

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434
Αθήνα

Επικοινωνία

210 8809100
contact@epant.gr

Copyright

Copyright © 2021 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!