Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024

Απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί των Vion Beef B.V. (συμπεριλαμβανομένων των άμεσων και έμμεσων θυγατρικών) και Vion GmbH από την Tönnies International Management

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ


(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

Την 9.9.2024 η «Tönnies International Management GmbH» γνωστοποίησε, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3959/2011, την απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της «Vion Beef B.V.» (συμπεριλαμβανομένων των άμεσων και έμμεσων θυγατρικών) και της «Vion GmbH».

Η Tönnies International Management GmbH αποτελεί μέρος του Ομίλου Tönnies, ο οποίος δραστηριοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων, με έμφαση στη σφαγή και κοπή χοίρων, χοιρομητέρων και βοοειδών, την παραγωγή και πώληση προϊόντων κρέατος, την αξιοποίηση ζωικών υποπροϊόντων, καθώς και στο εμπόριο χοιριδίων και χοίρων.

Οι Vion Beef B.V. και Vion GmbH διαχειρίζονται και λειτουργούν δραστηριότητες στη βιομηχανία κρέατος, με έμφαση στο βοδινό και χοιρινό κρέας, συμπεριλαμβανομένων των σφαγείων, της προμήθειας κρέατος, της επεξεργασίας κρέατος, του εμπορίου και logistics. Επίσης, διαχειρίζονται το εμπόριο υποπροϊόντων και ζωικών δερμάτων.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

ecn20

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!