Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2024

Απόκτηση ελέγχου από την εταιρία Apollo Capital Management L.P. επί των εταιριών Ingite Rotate LLC, IGT Canada Solutions ULC & Everi Holdings Inc.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

Στις 26.08.2024 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση που αφορά τη σκοπούμενη έμμεση απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από επενδυτικά κεφάλαια που τελούν υπό τη διαχείριση επιχειρήσεων που συνδέονται με την Apollo Management, L.Ρ.: (α) επί της επιχειρηματικής δραστηριότητας που αφορά σε παίγνια και επιγραμμικές πλατφόρμες παιγνίων και στοιχημάτων (“gaming and play-digital business") της International Game Technology PLC, μέσω εξαγοράς της Ignite Rotate LLC και των θυγατρικών της και της IGT Canada Solutions ULC (από κοινού η «IGT Gaming»), καθώς και (β) επί της Everi Holdings Inc και των θυγατρικών της (η «Everi») μέσω συγχώνευσης με απορρόφηση.

Η Apollo Management, L.P. ελέγχεται σε απώτατο βαθμό από την Apollo Global Management, Inc. (από κοινού με τις θυγατρικές της, η «Apollo»). Η Apollo είναι υψηλής ανάπτυξης εναλλακτική διαχειρίστρια περιουσιακών στοιχείων («global alternative asset manager») που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει συσταθεί και λειτουργεί σύμφωνα με το δίκαιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η IGT Gaming σχεδιάζει, κατασκευάζει και προμηθεύει επίγειες μηχανές τυχερών παιγνίων και προϊόντα ηλεκτρονικών παιγνίων (iGaming).

Η Everi είναι επιχείρηση τυχερών παιγνίων που προμηθεύει επίγειες μηχανές τυχερών παιγνίων και προϊόντα ηλεκτρονικών παιγνίων (iGaming). Παρέχει, επίσης τεχνολογικές λύσεις για πρόσβαση σε μετρητά και ηλεκτρονικές πληρωμές σε αδειοδοτημένους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιγνίων.

Η συγκέντρωση αφορά την ευρύτερη αγορά παροχής υπηρεσιών τυχερών παιγνίων και στοιχηματισμού, καθώς και έκδοσης και ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

ecn20

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!