Τρίτη, 06 Αυγούστου 2024

Απόκτηση ελέγχου από την «Thrivest Holding LTD» του συνόλου της επιχείρησης «Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία» μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της «Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία» με την «Παγκρήτια Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 26.7.2024 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η επιχείρηση «Thrivest Holding LTD» (η «Thrivest») θα αποκτήσει τον έλεγχο του συνόλου της επιχείρησης «Attica Bank Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας» και το διακριτικό τίτλο «Attica Bank» (η «Τράπεζα Αττικής»), μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της Τράπεζας Αττικής με την «Παγκρήτια Τράπεζα Ανώνυμη Εταιρεία» (η «Παγκρήτια Τράπεζα»), δι’ απορρόφησης της δεύτερης από την πρώτη.

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι:

Η Thrivest είναι ιδιωτική επενδυτική εταιρεία, η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με το δίκαιο της Κύπρου.

Η Τράπεζα Αττικής είναι ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται στο χρηματοοικονομικό τομέα παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

H Παγκρήτια Τράπεζα είναι ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα που δραστηριοποιείται στην παροχή ευρέος φάσματος τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

ecn20

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!