Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024

Απόκτηση κοινού ελέγχου επί της εταιρείας ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΝΑΒΑΡΙΝΟ από τις εταιρείες ΤΕΜΕΣ και PREMIA PROPERTIES

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

Στις 19.01.2024 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η από 22 Δεκεμβρίου 2023 Συμφωνία Μετόχων μεταξύ των εταιρειών: «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» («ΤΕΜΕΣ») και «PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» ("PREMIA PROPERTIES") δυνάμει της οποίας η PREMIA PROPERTIES θα αποκτήσει, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 50% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας «ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΝΑΒΑΡΙΝΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΝΑΒΑΡΙΝΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» («ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΝΑΒΑΡΙΝΟ») αποκτώντας με τον τρόπο αυτό τον έλεγχο αυτής από κοινού με την ΤΕΜΕΣ (μοναδική μέτοχο επί του παρόντος της ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΝΑΒΑΡΙΝΟ).

Η ΤΕΜΕΣ είναι προεχόντως ξενοδοχειακή επιχείρηση, ελεγχόμενη (σε ποσοστό 75,25% περίπου) από τους κ.κ. Αχιλλέα, Κωνσταντίνο και Χρηστό Β. Κωνσταντακόπουλο, ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων, τεσσάρων (4) ξενοδοχείων πέντε (5*) αστέρων και λοιπών τουριστικών εγκαταστάσεων στη Μεσσηνία.

Η PREMIA PROPERTIES είναι ανώνυμη εταιρεία με έδρα την Αθήνα η οποία δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά ακινήτων, ιδίως στη διενέργεια επενδύσεων κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 22 Ν. 2778/1999, στην εκμετάλλευση, επενδυτική αγοραπωλησία, διαχείριση και ανάπτυξη αυτοχρηματοδοτούμενων ή συγχρηματοδοτούμενων ακινήτων και έργων κ.λπ.

Η ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΝΑΒΑΡΙΝΟ είναι ανώνυμη εταιρεία με έδρα στο νομό Μεσσηνίας η οποία επί του παρόντος δραστηριοποιείται στην παραγωγή οινοποιήσιμων σταφυλιών σε ιδιόκτητες εκτάσεις της και στην εμπορία εμφιαλωμένων οίνων με τα σήματά της.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!