Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019

Απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου πέντε ξενοδοχειακών μονάδων της «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ Α.Ε.» από την «THE BLACKSTONE GROUP INC.»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 02.10.2019 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η εταιρεία με την επωνυμία «The Blackstone Group Inc.» που εδρεύει στο Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (η «Blackstone») αποκτά, κατά την έννοια του άρθρου 5 παρ. 2 περίπτωση (β) του Ν.3959/2011, τον αποκλειστικό έλεγχο επί επιχειρηματικών δραστηριοτήτων συνιστάμενων στις ακόλουθες ξενοδοχειακές μονάδες: «GRAND HOTEL», «CORCYRA BEACH», «PLAGOS BEACH», «ZANTE BEACH» και «CRETA PRINCESS HOTEL» (συλλήβδην οι «Επιχειρήσεις – Στόχοι»), οι οποίες επί του παρόντος τελούν υπό τον αποκλειστικό έλεγχο της εταιρείας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΥΗΣ Α.Ε.».

2. Η Blackstone είναι εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων (“asset manager”), η οποία δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο.

3. Οι Επιχειρήσεις – Στόχοι συνιστούν εν λειτουργία ξενοδοχειακές μονάδες στις Περιφερειακές Ενότητες Κέρκυρας, Ζακύνθου και Χανίων.

Μοιραστείτε το / Share it

Διεύθυνση

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434
Αθήνα

Επικοινωνία

210 8809100
contact@epant.gr

Copyright

Copyright © 2021 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!