Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023

Απόκτηση του ελέγχου του συνόλου της «UNISON FACILITY SERVICES Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Εμπορική και Αντιπροσωπειών» από την ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 23 Ιουνίου 2023 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η εταιρία με την επωνυμία «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «MYTILINEOS», αποκτά τον έλεγχο του συνόλου της επιχείρησης της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «UNISON FACILITY SERVICES Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Εμπορική και Αντιπροσωπειών» και με διακριτικό τίτλο «UNISON Facility Services A.E.».

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι: (i) Η MYTILINEOS είναι μία διεθνής βιομηχανική και ενεργειακή εταιρία, που δραστηριοποιείται κυρίως στους κλάδους της ενέργειας και της μεταλλουργίας. 

(ii) Η UNISON Facility Services A.E. δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης επαγγελματικών κτιρίων (integrated facility management), και μέσω των θυγατρικών της «UNISON INTERGRATED FACILITYMANAGEMENT ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία» και «UNISON HUMAN RESOURCES Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης» στην παροχή υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης, και στα πλαίσια παροχής ολοκληρωμένης διαχείρισης επαγγελματικών κτιρίων, στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και φύλαξης επαγγελματικών κτιρίων. 

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!