Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023

Απόκτηση κοινού ελέγχου των επιχειρήσεων του Ομίλου Med Frigo από τις εταιρείες Elikonos 2 SCA SICAR και EOS Hellenic Renaissance Fund και την εταιρεία Bearonem Limited

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 31 Μαρτίου 2023 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία, οι επιχειρήσεις α) Elikonos 2 SCA SICAR, β) EOS Hellenic Renaissance Fund και γ) Bearonem Limited (οι «Αγοραστές») αποκτούν κοινό έλεγχο των επιχειρήσεων του Ομίλου Med Frigo, ήτοι α) της εταιρείας «Γ. ΠΟΥΛΙΑΣ - Σ. ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΔΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ» και διακριτικό τίτλο «Med Frigo SA», β) της εταιρείας «CARGO MED Ανώνυμη Μεταφορική Εταιρεία» και διακριτικό τίτλο «Cargo Med SA» και γ) της εταιρείας «Γ. ΠΟΥΛΙΑΣ - Σ. ΜΠΡΑΚΑΤΣΕΛΟΣ Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο «Med Energy» (οι «Επιχειρήσεις Στόχος»)».  

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των ως άνω Αγοραστών είναι:

Η Elikonos 2 SCA SICAR είναι εταιρεία διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων με αντικείμενο τις επενδύσεις κυρίως σε ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις («ΜΜΕ») σε όλους τους τομείς. 

Η EOS Hellenic Renaissance Fund είναι εταιρεία διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων με αντικείμενο τις επενδύσεις κυρίως σε ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις («ΜΜΕ») σε όλους τους τομείς. 

H Bearonem Limited είναι ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με έδρα στην Κύπρο, η οποία έχει επενδύσει στην Ελλάδα στους επιχειρηματικούς κλάδους των ακινήτων (κατασκευή, απόκτηση, διαχείριση, διάθεση, εκμετάλλευση), της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού και της παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά πάρκα/συστήματα.

3.  Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των ως άνω Επιχειρήσεων Στόχων είναι: 

Η Med Frigo SA δραστηριοποιείται και παρέχει Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες στις Εθνικές και Διεθνείς Μεταφορές Προϊόντων Ελεγχόμενης Θερμοκρασίας & Logistics Ψυχρής Αλυσίδας. 

Η Cargo Med SA διαχειρίζεται ιδιόκτητο στόλο φορτηγών - ψυγείων που αποτελεί μέρος του δικτύου που χρησιμοποιεί η Επιχείρηση Στόχος Med Frigo για την παροχή ως άνω των υπηρεσιών της.

Η Med Energy λειτουργεί πρατήριο υγρών καυσίμων δημόσιας χρήσης και αποτελεί και αυτή μέρος του δικτύου που χρησιμοποιούν οι λοιπές Επιχειρήσεις Στόχος για την παροχή των ως άνω υπηρεσιών τους.

Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!