Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023

Απόκτηση ελέγχου από την INNOVIS PHARMA AEBE επί τμήματος της GAP S.A.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

  1. Στις 06.03.2023 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η εταιρεία με την επωνυμία «INNOVIS PHARMA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ» («INNOVIS PHARMA AEBE») του ομίλου INNOVIS, αποκτά τα απαραίτητα δικαιώματα για την αποκλειστική κυκλοφορία και διανομή στην Ελλάδα σειράς πρωτότυπων και γενόσημων φαρμάκων που κυκλοφορεί και εμπορεύεται μέχρι στιγμής η εταιρεία με την επωνυμία «ΓΚΑΠ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ» («GAP S.A.»). 
  2. Kύριο αντικείμενο δραστηριότητας της Innovis Pharma AEBE είναι η εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων, η προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων για λογαριασμό τρίτων και η εμπορία καλλυντικών προϊόντων εντός της ελληνικής επικράτειας. 
  3. Βασικές δραστηριότητες της GAP είναι: (α) η εμπορία βιταμινούχων σκευασμάτων/συμπληρωμάτων διατροφής, (β) η παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων και βιταμινούχων σκευασμάτων/συμπληρωμάτων διατροφής, (γ) η προώθηση, διανομή και εμπορία φαρμακευτικών σκευασμάτων και βιταμινούχων σκευασμάτων/συμπληρωμάτων διατροφής και (δ) η ανάπτυξη προϊόντων (δημιουργία φακέλων) φαρμάκων και βιταμινούχων σκευασμάτων/συμπληρωμάτων διατροφής.
Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!