Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙSO-PLUS

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

  1. Στις 11.01.2023 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η εταιρεία με την επωνυμία «NESTLE ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (η -Nestle Ελλάς») αποκτά αποκλειστικό έλεγχο επί του τμήματος της επιχείρησης της «ISO-PLUS ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ Α.Ε.» που σήμερα διανέμει τη σειρά προϊόντων Solgar της Nestle στην Ελλάδα (η «Επιχείρηση-Στόχος») και η οποία απαρτίζεται, μεταξύ άλλων, από περιουσιακά στοιχεία υποχρεώσεις, επιχειρηματικές δραστηριότητες και συμβατικές σχέσεις που περιορίζονται αυστηρά στην δραστηριότητα διανομής της σειράς προϊόντων Solgar.
  2. Η Nestle Ελλάς είναι μέλος του Ομίλου Nestle. Μεταξύ των προϊόντων που ανήκουν στον Όμιλο Nestle περιλαμβάνονται και τα συμπληρώματα διατροφής που παρασκευάζονται και διατίθενται στην αγορά με το σήμα «Solgar».
  3. Η γνωστοποιούμενη συγκέντρωση αφορά την αγορά δραστηριοποίησης της Επιχείρησης-Στόχου, δηλαδή την Ελληνική αγορά προϊόντων VMS(Vitamins, Minerals, Supplements- βιταμίνες, μέταλλα/ανόργανα συστατικά, συμπληρώματα διατροφής).
Μοιραστείτε το / Share it

Επικοινωνία

Κότσικα 1Α & Πατησίων
10434, Αθήνα
210 8809100
contact(@)epant.gr

Κοινωνικά δίκτυα

Copyright

Copyright © 2024 Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

Θέλετε να ενημερώνεστε; Want to be updated?

Aκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα!
Follow us on Social Media!