Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021

Δελτίο Τύπου - ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Click to enlarge image Greece-Armenia_1.jpg

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των Αρχών Ανταγωνισμού της Ελλάδας και της Αρμενίας

Θέμα:  ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας της και της επιρροής της στην διαμόρφωση πολιτικών ανταγωνισμού, τόσο στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και Βαλκανίων, όσο και σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο και διεθνώς καθώς και της επέκτασης της συνεργασίας σε διμερές επίπεδο με αρχές Ανταγωνισμού άλλων χωρών, προχώρησε στις 7.10.2021 στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Αρχή Ανταγωνισμού της Αρμενίας. Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έλαβε χώρα στα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού στην Αθήνα.  

Κατά την υπογραφή του Μνημονίου από τους Προέδρους των δύο Αρχών Ανταγωνισμού, κ. Ιωάννη Λιανό και κ. Gegham Gevorgyan παρέστη ο Πρέσβης της Αρμενίας κ. Fadey Charchoghlyan. 

Η υπογραφή του ανωτέρω Μνημονίου Συνεργασίας αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα μπροστά για την διεθνή δραστηριότητα και εξωστρέφεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού. 

Περισσότερα για τις διεθνείς συνεργασίες και δράσεις της Επιτροπής Ανταγωνισμού μπορείτε να διαβάσετε στην ειδική ιστοσελίδα της.