Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022

Απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την «Fairfax Financial Holdings Limited» επί της «Grivalia Hospitality SA», η οποία επί του παρόντος τελεί υπό τον κοινό έλεγχο της Fairfax και της «M&G Investment Management Limited». 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

1. Στις 15 Απριλίου 2022 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία η εταιρία με την επωνυμία «Fairfax Financial Holdings Limited» («Fairfax») που εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά αποκτά, τον αποκλειστικό έλεγχο της εταιρείας με την επωνυμία «Grivalia Hospitality SA» («Grivalia»), η οποία επί του παρόντος τελεί υπό τον κοινό έλεγχο της Fairfax και της «M&G Investment Management Limited». 

2. Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων είναι:

(i) Η Fairfax είναι εταιρεία συμμετοχών, η οποία, μέσω των θυγατρικών και δραστηριοποιούμενων οντοτήτων της, δραστηριοποιείται κυρίως στην παροχή υπηρεσιών ασφάλισης και αντασφάλισης περιουσιακών στοιχείων και ατυχημάτων και τη διαχείριση των συναφών επενδύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. 

(ii) Η Grivalia είναι εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία δραστηριοποιείται στην απόκτηση, αξιοποίηση και διαχείριση ξενοδοχειακών ακινήτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.