Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021

Απόκτηση από τη DELIVERY HERO αποκλειστικού ελέγχου επί των εταιριών ΑΛΦΑ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΑΕ, ΙΝΚΑΤ ΑΕ, DELIVERY.GR και Ε-TABLE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
(άρθρο 6 παρ. 6 του Ν. 3959/2011, όπως ισχύει)

Στις 01.10.2021 η εταιρεία με την επωνυμία «Delivery Hero SE» και τον διακριτικό τίτλο «Delivery Hero», γνωστοποίησε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού την από 02.09.2021 Συμφωνία Αγοραπωλησίας, σύμφωνα με την οποία η Delivery Hero SE θα αποκτήσει τον αποκλειστικό έλεγχο, κατά την έννοια του άρθρου 5 παρ. 2 περίπτωση (β) του Ν. 3959/2011, επί των κάτωθι εταιρειών του Ομίλου Μούχαλη: την εταιρεία με την επωνυμία «ΑΛΦΑ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΟΤΑ ΨΙΛΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «ΑΛΦΑ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε», την εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΚΑΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ» και διακριτικό τίτλο «ΙΝΚΑΤ ΑΕ», την εταιρεία με την επωνυμία «DELIVERY.GR ΙΚΕ» και διακριτικό τίτλο «DELIVERY.GR», και την εταιρεία με την επωνυμία «Ε-TABLE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο «Ε-TABLE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ».

Η Delivery Hero SE, μητρική του πολυεθνικού Ομίλου Delivery Hero, δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιγραμμικής παροχής υπηρεσιών παραγγελιοληψίας (e-commerce). Οι εξαγοραζόμενες εταιρείες δραστηριοποιούνται στον κλάδο της χονδρικής και λιανικής πώλησης ειδών σούπερ μάρκετ, καθώς και στον κλάδο του e-commerce.